Vaš vodič u Dubrovniku

Oduvijek ste htjeli posjetiti Dubrovnik? Sad je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i napokon doživite ovaj jedinstveni grad! Dubrovnik Local Guides je skupina profesionalnih turističkih vodiča koji uživaju u svom poslu - pripremili smo ture po našem gradu koje su po mnogočemu neobične. Zaista, jeste li ikad bili na nekoj turi s vodičem gdje ste imali priliku zaigrati nogomet na ulicama starog grada, na istom mjestu gdje su igrali i Dubrovčani u 16. stoljeću?

 

RAZGLED DUBROVNIKA S VODIČEM


Našu turu po Starom gradu prilagodili smo domaćim gostima i ona je zapravo kombinacija "obične" ture po gradu (Old Town tura), legendi i zanimljivosti iz doba Dubrovačke Republike (Legends and Curiosities tura) te priča gradskih ulica (Street Stories tura). Želja nam je približiti naš grad posjetiteljima is svih krajeva Hrvatske: svakome ćemo se potpuno posvetiti i nastojati vas uvući u čarobnu povijest našeg grada.

Sudjelovali smo i u projektu Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma "Tjedan odmora vrijedan" gdje smo već ponudili naše ture sa značajnim popustom od 50% na redovnu cijenu, no odlučili smo ovu ponudu produžiti i tijekom cijele godine za sve goste iz Hrvatske. Ako planirate putovanje u Dubrovnik, rezervirajte našu turu! Grupe su uvijek male, nikad više od osam gostiju po vodiču tako da vam jamčimo ugodnu atmosferu uz poštovanje međusobne udaljenosti, što s obzirom na veličinu grupe i neće biti teško!

Naša tura s vodičem po ulicama Starog grada traje sat i pol, a nalazimo se na Trgu oružja, kraj Vrata od Ploča. Vaš vodič će vas čekati u samom uglu trga ispred tvrđave Revelin, kraj velikog topa. Držat će u ruci zastavu svetog Vlaha, stari barjak Dubrovačke Republike! 

Za rezervaciju je potrebno da nas kontaktirate: pošaljite nam e-mail s Vašim podacima (ime i prezime, broj osoba i datum kada biste htjeli ići na razgled Grada) Redovna cijena ture je 150 kuna, no za domaće goste iz cijele Hrvatske bit će 75 kuna po osobi tijekom cijele godine. Djeca do uključno 12 godina ne plaćaju, no od 13 nadalje cijena je ista kao za odrasle, naravno, uz pripadajući popust.

U odgovoru na Vaš e-mail poslat ćemo Vam i link na izravnu rezervaciju preko našeg online booking sustava. Možete odabrati opciju plaćanja gotovinom vodiču ili online kreditnom karticom. Ako se odlučite za gotovinsko plaćanje, izdat ćemo vam fiskalni račun s prikazanim popustom prije početka ture. 

Na sličan način možete odabrati i našu turu po zidinama: pošaljite nam e-mail i navedite da ste zainteresirani za turu po gradskim zidinama, Vaše ime i prezime i ukupan broj osoba. Šetnja po zidinama traje dva sata, a cijena s popustom od 50% je 100 kuna po osobi, u odnosu na redovnu cijenu od 200 kuna. Napominjemo da trebate platiti i ulaznicu za zidine, i zato vam savjetujemo da se obratite e-mailom Društvu prijatelja dubrovačke starine uz zamolbu za popustom za domaće goste. U tom slučaju, po odobrenju popusta, cijena ulaznice bit će 50 kuna po osobi. 

Vidimo se u Dubrovniku!

Vaši Dubrovački vodiči - Dubrovnik Local Guides

Pročitajte COVID-19 smjernice usklađene s Ministarstvom turizma i sporta i HZJZ - mi smo nositelji oznake "Safe stay in Croatia" u kategoriji "turistički vodiči".