Vaš vodič u Dubrovniku

Oduvijek ste htjeli posjetiti Dubrovnik? Sad je pravo vrijeme da ostvarite svoje želje i napokon doživite ovaj jedinstveni grad! Dubrovnik Local Guides je skupina profesionalnih turističkih vodiča koji uživaju u svom poslu - pripremili smo ture po našem gradu koje su po mnogočemu neobične. Zaista, jeste li ikad bili na nekoj turi s vodičem gdje ste imali priliku zaigrati nogomet na ulicama starog grada, na istom mjestu gdje su igrali i Dubrovčani u 16. stoljeću?

 

RAZGLED DUBROVNIKA S VODIČEM


Našu turu po Starom gradu prilagodili smo domaćim gostima i ona je zapravo kombinacija "obične" ture po gradu (Old Town tura), legendi i zanimljivosti iz doba Dubrovačke Republike (Legends and Curiosities tura) te priča gradskih ulica (Street Stories tura). Želja nam je približiti naš grad posjetiteljima is svih krajeva Hrvatske: svakome ćemo se potpuno posvetiti i nastojati vas uvući u čarobnu povijest našeg grada.

Sudjelovali smo i u projektu Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma "Tjedan odmora vrijedan" gdje smo već ponudili naše ture sa značajnim popustom od 50% na redovnu cijenu, no odlučili smo ovu ponudu produžiti i tijekom cijele godine za sve goste iz Hrvatske. Ako planirate putovanje u Dubrovnik, rezervirajte našu turu! Grupe su uvijek male, nikad više od osam gostiju po vodiču tako da vam jamčimo ugodnu atmosferu uz poštovanje međusobne udaljenosti, što s obzirom na veličinu grupe i neće biti teško!

Naša tura s vodičem po ulicama Starog grada traje sat i pol, a nalazimo se na Trgu oružja, kraj Vrata od Ploča. Vaš vodič će vas čekati u samom uglu trga ispred tvrđave Revelin, kraj velikog topa. Držat će u ruci zastavu svetog Vlaha, stari barjak Dubrovačke Republike! 

VAŽNO: Razgled Grada na hrvatskom u razdoblju od 1. svibnja 2022. do 31. svibnja 2022. dostupan je svaki dan - tura kreće u 12.30 sati!

Rezervacija je jednostavna: na stranici Old Town Tour kliknite na kalendar, odaberite datum i vrijeme (svakako promijenite vrijeme polaska sa 12 na 12.30 - tura na hrvatskom je u 12.30, na engleskom po redovnoj cijeni u 12), a zatim i vaše podatke i način plaćanja. U polju DISCOUNTS unesite promotivni kod: SVETIVLAHO i kliknite na APPLY DISCOUNT. Sustav će automatski zaračunati 50% popusta. Možete odabrati plaćanje kreditnom karticom preko našeg sigurnog payment gatewayja (Visa, Mastercard i Maestro) ili gotovinom prije početka same ture, na licu mjesta. Ako se odlučite za gotovinsko plaćanje, izdat ćemo vam fiskalni račun s prikazanim popustom prije početka ture. Redovna cijena ture je 150 kuna, no za domaće goste iz cijele Hrvatske bit će 75 kuna po osobi tijekom cijele godine. Djeca do uključno 12 godina ne plaćaju, no od 13 nadalje cijena je ista kao za odrasle, naravno, uz pripadajući popust.

Za turu po zidinama pođite na stranicu City Walls Tour i kliknite na kalendar te odaberite datum i vrijeme. Tura po zidinama od 1. svibnja 2022. do 31. svibnja 2022. na rasporedu je svaki dan s početkom u 9.30 sati! Prilikom rezervacije molimo obratite pozornost na vrijeme polaska - u 9.30 je HRV tura, a u 9 je tura na engleskom - odaberite vrijeme, datum i broj osoba, a u sljedećem koraku u polju DISCOUNTS unesite promotivni kod: DUREPUBLIKA i sustav će zaračunati popust od 50% u odnosu na redovnu cijenu. Šetnja po zidinama traje dva sata, a cijena s popustom od 50% je 100 kuna po osobi, u odnosu na redovnu cijenu od 200 kuna. Napominjemo da trebate platiti i ulaznicu za zidine - cijena za odrasle je 250 kuna po osobi, dok djeca do 18 godina plaćaju 100 kuna. Preporučujemo da pošaljete e-mail Društvu prijatelja Dubrovačke Starine i zatražite popust za domaće goste. Ako boravite u Dubrovniku više dana, razmislite o kupnji Dubrovačke kartice koja uključuje sve muzeje kao i ulaz na gradske zidine. 

Vidimo se u Dubrovniku!

Vaši Dubrovački vodiči - Dubrovnik Local Guides

Pročitajte COVID-19 smjernice usklađene s Ministarstvom turizma i sporta i HZJZ - mi smo nositelji oznake "Safe stay in Croatia" u kategoriji "turistički vodiči".